Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Neformalios bendruomenės "Vienkiemis" saugaus eismo renginys - Kompiuterinių filmų, žaidimų su saugiu eismu peržiūra.

 2021-04-29 neformali bendruomenė „Vienkiemis“ organizavo kompiuterinių filmų, žaidimų su saugiu eismu peržiūrą. Kalbėjome, kad naujosios technologijos, filmai, žaidimai taip pat turi teigiamą poveikį prisimenant kelių eismo taisykles. Ne tik suaugusieji, bet šį kartą ir paaugliai mokė vieni kitus žaisdami. Aptarėme situacijas, kaip elgtis susidarius avaringai situacijai. Tai naudingai praleistas laikas kartu žaidžiant ir prisimenant. Džiaugiamės galėdami dalyvauti konkurse „Eismo saugumas bendruomenėse“ konkurse.






 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Neformalios bendruomenės "Vienkiemis" saugaus eismo renginys - Pokalbis – saugaus eismo dienos

  Tai dienos, suteikiančios galimybę dar kartą kiekvienam visuomenės nariui, eismo dalyviui, susimąstyti apie žmogiškąsias vertybes – gyvybę, sveikatą, atsakomybę už savo elgesį kelyje. Susirinkę kaimynės aptarinėjo vaikų, anūkų piešinėlius saugaus eismo tema. Kalbėjosi apie saugaus eismo taisyklių laikymosi būtinybę, nes nėra nieko brangesnio už žmogaus sveikatą ir gyvybę. Dalyvaudami saugaus eismo projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2020/2021“ vis pasitiksliname, pasikartojame saugumo reikalavimus ir mokome kitus jų laikytis.  

Neformalio bendruomenės "Vienkiemis" saugaus eismo renginys - Pašnekesiai – projekto pristatymas „Vienkiemyje“

  Projekto vadovė Vienkiemiuose gyvenantiems gyventojams pristatė projektą „Eismo saugumas bendruomenėse 2020-2021“: būsimus renginius, jų eigą, kvietė aktyviai dalyvauti, nes nuo mūsų visų priklauso žmonių saugumas, pradedant nuo vaikų ir baigiant suaugusiais, neįgaliaisiais. Pokalbis buvo įdomus, kalbėta apie transporto priemones, kelius, eismo aplinką, apie vairuotojus kurie nesilaiko kelių eismo taisyklių, sėda prie vairo išgėrę, viršija greitį, neprisisega saugos diržų, ar tiesiog elgiasi neteisingai, nemandagiai ar net chamiškai. Renginio metu prisiminė ką reiškia kelio ženklai.  

Saugaus eismo renginys - Neformali bendruomenė "Vienkiemis" - Pokalbis „Saugaus eismo klausimynas“.

Susirinkę draugėn vienkiemio gyventojai ir kaimynai kaimo sodyboje organizavo saugaus eismo renginį. Norėdami prisiminti saugaus eismo taisykles dalyvavo viktorinoje "Saugaus eismo klausimynas". Vyresnieji atsakinėjo į klausimus, taip pasitikrindami savo žinias. Jaunesnieji žaidė saugaus eismo žaidimus. Susirinkusieji džiaugėsi, kad dalyvavimas saugaus eismo projekte "Eismo saugumas bendruomenėse 2017",  suteikia galimybę nuolat prisiminti ir kitiems priminti kaip svarbu laikytis saugaus eismo taisyklių.